Utover mine eventyr tar jeg på meg oppdrag på forskjellige arenaer. Under kan du se noe av det jeg gjør og jeg hører gjerne fra deg om ditt prosjekt eller ønske om samarbeid.

 
Foto: Yngve Ask / Aclima 

Foto: Yngve Ask / Aclima 

 
 

aMBASSADØR

Jeg er ambassadør for flere norske merker per dags dato og er ikke redd for å påta meg nye spennende samarbeid. 

Som ambassadør for et merke deler jeg de samme verdier og skaper et engasjement rundt merket og dens produkter og/eller kampanje(r). 

 

Skjermbilde 2018-05-20 kl. 00.29.43.png
 

 

Sosiale medier / bloggsamarbeid

Jeg har en offisiell Facebook-side og en Instagram konto som jeg oppdaterer jevnlig. På blogg er jeg så aktiv som tiden strekker til og jeg har fremtidsutsikter ved å drive med vlogs og filmmaking på et langt høyere nivå.

 

 
Foto: matsgrimseth.com

Foto: matsgrimseth.com

Foredrag / events 

Jeg har jevnlig holdt foredrag siden 2012 og det har vært hos alt fra jaktlag, organisasjoner, samlinger, årsmøter, konferanser til private events. Mitt foredrag tar for seg mine opplevelser, opp - og nedturer i villmarka, samt min vilje og lyst til å tidlig bryte ut av et A4-liv og gå egne veier. 

Foredraget mitt heter "Følg drømmen - ikke strømmen". Det oppdateres jevnlig med nye bilder og historier etterhvert som livet forløper seg og ny ekspedisjoner blir gjennomført.

Jeg kan også skreddersy foredrag for ønsket publikum.

Foredrag kan fint holdes på engelsk hvis ønskelig. 

 

           

                                                     Kontakt ryan@brandentevents.com for samarbeid.