Categories


Authors

Ny hjemmeside!

Ny hjemmeside!

Mottakelse av Årets Villmarking 2016 sammen med finalistene Randulf Valle og Randi Skaug.

Mottakelse av Årets Villmarking 2016 sammen med finalistene Randulf Valle og Randi Skaug.

Etter deltakelse på Bloggerne på TV2 Livsstil i vinter, ble jeg spurt flere ganger om hvorvidt jeg ikke skal begynne å blogge igjen. De fleste som har fulgt meg over lengre tid, vet at jeg fort kan finne på å blogge kun to ganger i året. Eksempelvis året 2015. Et innlegg i januar og et i desember...

Etter mye om og men har jeg funnet ut at midt opp i det travle livet som fjellvandrer på heltid, skal jeg atter en gang ta meg tid til å begynne å skrive igjen. Hittil har det kun vært sosiale medier som har dominert, men det er faktisk ganske givende å kunne skrive lengre poster og skrible om ting som fenger meg fra en tid til annen. 

Dette blir en ren friluftsliv - og ekspedisjonsblogg hvor temaene vil variere alt fra turmat, reindrift, hundene mine, diverse ting som opptar meg i emnet friluftsliv osv. Jeg har opprettet noen kategorier under blogg som jeg skal forholde meg til. Kanskje kommer det noen nye kategorier etterhvert, kanskje ikke. Uansett er det inspirasjonen som bestemmer.

Denne nye hjemmesiden og bloggen skal være min personlige motivasjon til å jobbe mer med kommunikasjon videre. Det er som nytt treningstøy - det motiverer til å gjøre jobben med nytt arbeidsverktøy. I den forbindelse ønsker jeg å takke Christina Gjertsen i Frisk Bris Studio for god hjelp og rådgivning underveis i lansering av ny side og blogg. Vi kommer nok til å jobbe sammen igjen om ikke så altfor lenge.

I tillegg har jeg også tatt meg friheten til å reklamere for den uventede tittelen som               "Årets Villmarking 2016", mottatt under Camp Villmark 31.mars! Stor stas og den fortjener å henge litt lett og ledig på denne hjemmesiden ut året - før noen andre skal få kjenne på gleden av å bli kåret året etter :-)

Kom gjerne med innspill og ønsker/forslag til innlegg hvis det er noe spesielt dere tenker eller lurer på. Jeg skal prøve å imøtekomme så ofte jeg kan, så lenge det er innenfor å skrive om.

Are you a sheep or a wolf?

Are you a sheep or a wolf?

0