Categories


Authors

Nytt samarbeid

Nytt samarbeid

          HARILA ALTA.

          HARILA ALTA.

Jeg har inngått et samarbeid med Harila Alta som er en bilforhandler her i vakre nord om kjøretøy til meg. Ettersom jeg har nå tre hunder som alle tar relativt mye plass tenkte jeg at det begynte å bli på tide å kjøre en bil mer til mitt bruk. Tidligere har jeg kjørt en stasjonsvogn og det har ikke stått helt til mål ift mitt behov. 

Med mye utstyr - spesielt vinterstid - med ski, pulk, hundepulk, staver, drag osv, trenger jeg en pickup hvor det er bare å laste på planet og en bil stor og røff nok til å kunne kjøre litt utenfor allfarvei. Det er jo liksom ikke på E6 man finner frem til startpunktet for naturperlene heller. I tillegg en bil som ville trekke en hundekasse med Nanni, Alaska, Rino og Nanook i. Altså et lite lokomotivtog på ferde med andre ord..

Derfor har valget falt på en ombygning fra ARCTIC TRUCK av en splitter ny Toyota Hilux som kommer ut nå i høst! Jeg gleder meg stort til å kjøre en så heftig bil, og håper og tror jeg ALDRI mer skal kjøre meg fast i vår egen oppkjørsel her på Nattvann.. Haha - ja - det skjer hver eneste vinter, det gitt. 

Gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet av den nye bilen når litt logoer og personlig stæsj kommer på. Ikke MINST fargen jeg har valgt ut... KNÆÆÆÆSJ! 

 

Takk til Harila for samarbeid og tillit!

Sponsa rævva og ut?!

Sponsa rævva og ut?!

Følg drømmen - ikke strømmen

Følg drømmen - ikke strømmen

0