Categories


Authors

Hva inspirerer DEG?

Hva inspirerer DEG?

Dette er nesten som en spørreundersøkelse, egentlig. Under en privat diskusjon på nett ble jeg nysgjerrig på hvorvidt de ulike kjønnene inspireres forskjellig når det kommer til friluftsliv? Er det noe som trigger mannfolka mer enn det gjør kvinnfolka? Er det noe som er mer interessant å lese for kvinner enn menn? Noen tema er selvsagt unngåelig, men sånn generelt spør jeg da:

To eventyrere. En mann og en kvinne. Tro om de tenkte forskjellig på sine ekspedisjoner?

To eventyrere. En mann og en kvinne. Tro om de tenkte forskjellig på sine ekspedisjoner?

 

Hva inspirerer kvinner?

- Inspireres kvinner lettere av kvinner enn menn? Motsatt? Hvorfor?

- Hva vil kvinner lese mer om?

 

Hva inspirerer menn? 

- Inspireres menn lettere av menn enn kvinner? Motsatt? Hvorfor?

- Hva vil menn lese mer om?

 

Jeg refererer ikke bare til blogginnlegg, jeg snakker også om bilder, videoer, tv, osv - alle disse kanalene hvor du idag kan oppsøke inspirasjon. 

Det hadde vært meget interessant å vite om det i det hele tatt finnes en forskjell på hva som inspirerer menn og kvinner! Uansett tenker jeg å gjøre noe ut av den informasjonen jeg får ut av dette. Jeg har nemmelig lenge tenkt på om hvem jeg når ut til. Dette kan jeg forsåvidt se på statistikkene mine, men det er jo aldri helt nøyaktig. Foreløpig vet jeg selv at jeg når flest ut til jenter i alle aldre. Rundt 15 år til 55 år. Det er meget interessant å vite hvem man når ut til og ikke, for da kan man gjøre mer for å skulle nå ut til flere. Det er nettopp det jeg tenker å gjøre! 

Personlig inspireres jeg lettere av mannfolk enn kvinnfolk. Hvorfor vet jeg ikke. Jeg inspireres av fete bilder på nett - spesifikt da "ekte" bilder som viser virkeligheten bak naturen mange sider. Ikke bare solskinnshistoriene, men også de regnfulle, tunge dagene. Jeg inspireres av tøffe, ekstreme ekspedisjoner. Jeg inspireres også av vanlig villmarksliv med gode bilder som fanger øyeblikkene, og følger derfor en haug med fotografer jeg mener fanger nettopp disse øyeblikkene. Det gir meg noe å se disse bildene på sosiale medier. 

Så hvis du har tid og lyst - kan du besvare mine spørsmål ovenfor til min store begeistring!

HVA INSPIRERER DEG?

Hallo, asfaltfolket - våkn opp!

Hallo, asfaltfolket - våkn opp!

Slik trener jeg hundene

Slik trener jeg hundene

0